Zwemvereniging De Roersoppers

Zwemvereniging De Roersoppers

De Roersoppers is een bloeiende vereniging met leden uit de hele Roerstreek en we trekken onze banen in Feel Fit Center Roerdalen. Naast een gezonde dosis competitie staat gezelligheid en kameraadschap bij ons hoog in het vaandel. Samen met Zwemvereniging Patrick uit Echt vormen we de Startgemeenschap Patrick – de Roersoppers. Tijdens wedstrijden zul je ons dus als één front tegen komen: kameraadschap ten top!

Doelstelling van onze vereniging is het mogelijk te maken dat de zwemsport in de Roerstreek zo breed mogelijk voor iedereen beschikbaar is. Dit doen we middels het opleiden, begeleiden en trainen van onze zwemmers en het deelnemen aan zwemwedstrijden. Zo breed mogelijk betekent vooral dat iedereen op zijn eigen niveau plezier aan het zwemmen moet hebben. Hiervoor zijn diverse trainingsgroepen beschikbaar. Bij het wedstrijdzwemmen staan naast goede individuele prestaties vooral de prestaties van de gehele zwemploeg voorop.

Er zijn binnen onze vereniging groepen voor verschillende leeftijden, van de Swimkickers, waar iedereen met een A-diploma welkom is en waar op een speelse en plezierige wijze nieuwe zwemtechnieken worden aangeleerd en bestaande zwemvaardigheden verbeterd, via de diverse Selectie groepen welke onze vereniging vertegenwoordigen in de Districtscompetitie, op kampioenschappen en invitatiewedstrijden tot aan de verschillende Master groepen waar een mix van onderlinge competitie en gezelligheid zorgen voor het verbeteren van de fitheid en gezondheid.

Voor meer informatie neem contact op met info@roersoppers.nl, kijk op www.roersoppers.nl of loop een keer binnen bij een training!

 

Kom in contact
Locatie Feel Fit Center Roerdalen
Apollolaan 2
Melick
Website:http://www.roersoppers.nl
E-mailadres:
Facebook:http://zvderoersoppers