ZijActief Roerstreek

ZijActief Roerstreek

ZijActief Roerstreek is een fijne, dynamische vereniging die je veel kan bieden! Je ontmoet ruim 60 enthousiaste vrouwen uit je eigen omgeving. Eenmaal per maand is er op maandagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur een inspirerende bijeenkomst: dat kan een lezing zijn, een creatieve activiteit of een demonstratie, altijd met een lekkere kop koffie. Zo nu en dan maken we een uitstapje.

Een greep uit ons programma: lezing van de notaris, een dessertavond, carnavalsavond met acts, demonstratie bonbons maken, lezing over gelaatkunde, mandalatekenen,uitstapje naar de Rabobank. Kortom,voor elk wat wils: ontmoeting, ontspanning en ontplooiing. 

ZijActief Roerstreek is lid van de overkoepelende organisatie ZijActief Limburg, met ruim 5000 leden en 71 afdelingen het grootste vrouwennetwerk van Limburg. Kom gerust eens kijken: we komen bij elkaar in café-zaal De Sport, Dorpsstraat 82 te Melick, elke tweede maandag van de maand. De contributie is € 30,- per jaar. Bovendien kun je als lid gebruik maken van regionale en provinciale activiteiten.

Wij ontvangen je graag als gast!

Kom in contact
Locatie Café-zaal de Sport
Dorpsstraat 82
6074GD Melick
Website:https://zijactieflimburg.nl
E-mailadres:
Facebook:http://ZijActief Roerstreek