Vocal Group Difference

Vocal Group Difference

Vocal Group Difference is een dynamisch koor met een veelzijdig repertoire. Dit komt tot uiting in een divers programma, waarin licht klassieke muziek hand in hand gaat met jazz en pop.

Vocal Group Difference is in 2004 opgericht door Erik Stijnen samen met een groep enthousiaste zangers uit de regio Midden-Limburg. De afgelopen jaren werden een aantal thema-projecten uitgevoerd, die de veelzijdigheid van de groep aantonen. Zo zijn onder andere projecten met Iers-Keltische muziek, muziek van de Beatles, een bijzonder Jazz-a-la-Carte project, een project rondom de vier elementen Vuur, Water, Lucht en Aarde, en een “Unforgettable” theaterproject met muziek uit het Amerika van midden 20ste eeuw.
De ruim 25 leden van Vocal Group Difference staan sinds 2018 onder de muzikale leiding van dirigent en pianist Ruud Pricken.

Vocal Group Difference vormt een fijne vriendengroep. Naast het repeteren op vrijdagavond in Melick en het uitvoeren van een aantal concerten per jaar binnen en buiten Limburg speelt ook de gezelligheid een grote rol.

Kom in contact
Locatie 't Aad Raodhoes
Dorpstraat 43, Melick
6074GA Melick
Website:https://vgdifference.nl
E-mailadres:
Facebook:http://VocalGroupDifference