SVH'39 Herkenbosch

SVH'39 Herkenbosch

Samen spelen, samen winnen, samen verliezen, samen plezier maken! SVH’39 heet iedereen van harte welkom.

Lid zijn van SVH’39 is leuk. SVH’39 biedt je niet alleen de mogelijkheid om te trainen en wedstrijden te voetballen. Ook vrijwilligers voor onze commissies zijn van harte welkom. Er is altijd wat te doen in en rondom het sportpark, de velden en de kantine. Voetbal, plezier, respect, fairplay, positiviteit en een sportief klimaat staan bij ons hoog in het vaandel.

We bieden een fijne omgeving waar je naast het voetbal deel kan nemen aan allerlei activiteiten en sociale contacten kan onderhouden. Iedereen is welkom. We hebben heren veldteams, heren zaalteams en gemengde jeugdteams voor jongens en meisjes vanaf vijf jaar. Onze dames spelen in een team met onze buurvereniging. We hebben vrijwilligers voor onze kantine, parkonderhoud, activiteiten, bestuur, wedstrijdsecretariaat, scheidsrechtergroep en meer. We gaan voor resultaat én plezier, samen!

Naast de vaste trainingsavonden en de wedstrijden op zaterdag en zondag, vinden er regelmatig club- en teamactiviteiten plaats. Denk bijvoorbeeld aan de Sinterklaasavond voor de jongste jeugd, diverse feestavonden, spelregelquiz, spellenavond, voetbalclinic, toernooi, de wafelactie, donateurskaartenverkoop, Oktoberfest en de jaarlijkse vrijwilligersavond. Genoeg te doen dus.

Wil je een keer vrijblijvend mee komen trainen, of wil je meer informatie over vrijwilligers werk bij SVH’39? Loop een keer binnen tijdens een van onze trainings- of wedstrijddagen. Of stuur een mail: info@svh39.nl.

Tot ziens op ons sportpark De Schoolkamp in Herkenbosch.

Kom in contact
Locatie Sportpark De Schoolkamp
Schaapsweg 35
6075 BH Herkenbosch
Website:https://www.svh39.nl
E-mailadres:
Facebook:https://www.facebook.com/Svh39