Stichting Wensbus Roerdalen

Stichting Wensbus Roerdalen

Bent u niet in staat zelf vervoer te regelen om:
• eens koffie te drinken bij familie of vrienden;
• naar het ziekenhuis of andere medische hulp te gaan;
• of naar dagbesteding of eetvoorzieningen bij diverse instanties;
• boodschappen te doen of andere zaken.

De Wensbus Roerdalen vervoert u, als u door omstandigheden niet meer zo mobiel bent, van deur tot deur tegen een kleine vergoeding. Wij halen u, als inwoner van Roerdalen thuis op, brengen u veilig naar de gewenste bestemmingen in de gemeentes Roermond, Echt, Linne, Maasbracht of gewoon in Roerdalen en brengen u na afloop weer thuis.
Voor info over exacte bestemmingen graag even bellen met onze planners (06 - 40 58 58 69) op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur. Ook voor het boeken van ritten, wel minimaal één dag van tevoren, belt u naar de planning.

Onze chauffeurs zijn allemaal getest en opgeleid en we maken gebruik van zowel gastdames/-heren die u waar nodig helpen. Helaas is onze bus niet geschikt voor rolstoelvervoer, wel als deze opgeklapt kan worden en mensen zelfstandig in kunnen stappen. Uiteraard kunnen rollators mee, opgeklapt achter in de bus.

Als Stichting Wensbus Roerdalen blijven wij altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers (inlichtingen via 0654221549 of 0615024200).

Wij zijn een ANBI geregistreerde stichting, wat inhoudt dat giften en schenkingen onder voorwaarden aftrekbaar zijn van de belasting.

Kom in contact
Locatie Secretariaat
Margrietlaan 2
6074AX Melick
Website:http://www.wensbusroerdalen.nl
E-mailadres: