Stichting Samenspel Montfort

Stichting Samenspel Montfort

Stichting Samenspel Montfort stimuleert buitenspelen en ontmoeten

Stichting Samenspel is een stichting die zich in samenwerking met de gemeente Roerdalen bezighoudt met het herinrichten, ontwikkelen en onderhouden van alle speelplekken in het dorp. Het initiatief is ontstaan omdat een groep scholieren en skaters behoefte heeft aan een skatepark in Montfort.

Samen Doen!

Buiten spelen, bewegen en ontmoeten in het hele dorp aantrekkelijk maken. Dat staat centraal. Het dorp voert zelf de regie over de plannen door invulling van de in juni gehouden enquête waarbij iedereen de gelegenheid heeft gekregen zijn mening te geven over spelen/ontmoeten in Montfort. Stichting Samenspel is in gesprek met de basisschool, verenigingen, sportaccommodaties en belanghebbenden. Samenspel inventariseert de ingebrachte ideeën en wensen van het dorp. Deze vormen mede de basis voor de plannen met als doel: uitnodigende speel-, beweeg- en ontmoetingsplekken voor jong en oud.

Hulp gezocht!

Samenspel Montfort is blij met uw hulp en ondersteuning, in welke vorm dan ook. U kunt meehelpen met de communicatie, de aanleg, het beheer of onderhoud van de plekken. Of helpen bij het bedenken of organiseren van een leuke activiteit. Misschien heeft u zelf nog een suggestie?

Laat het ons weten. Wilt u mee helpen? Stuur dan een e-mail naar info@samenspelmontfort.nl.

Kom in contact
Locatie Montfort
Website:https://samenspelmontfort.nl/
E-mailadres:
Facebook:https://www.facebook.com/samenspelmontfort/