Ons Roerdalen

Ons Roerdalen

Ons Roerdalen is de politieke partij voor alle inwoners uit de gemeente Roerdalen. Een lokale partij die niet zozeer op de plannen vanuit Den Haag leunt, maar kijkt naar de plaatselijke belangen van de inwoners van Roerdalen. Een democratische partij die dicht bij de inwoners staat met bovendien de nodige bestuurlijke ervaring en daadkracht.
Onze dorpen, huizen, bossen, straten, pleinen, verenigingen, scholen en voorzieningen zijn belangrijk voor ons allemaal. Of je nu in Herkenbosch, Melick, Montfort, Posterholt, Sint Odiliënberg of Vlodrop woont.

Of je nu wel of niet bent opgegroeid in deze prachtige Roerstreek. In deze groene en veilige gemeente voelt u zich thuis. We delen graag onze tijd en kennis om dit thuisgevoel voor u, uw kinderen, uw ouders en grootouders te behouden.

Werk met ons samen voor behoud van ons goede toen, het mooie nu en een prachtig later. Ons Roerdalen is een politieke partij die staat voor:
• samenwerken en verbinden.
• sociaal en rechtvaardig.
• dicht bij de burger.
• daadkracht.
• minder regels en bureaucratie

Wij zetten ons 100% in voor behoud en versterking van lokale voorzieningen. Zo behouden wij in onze dorpen en huizen een mooi nu en een prachtig later.
Vashaje aan ’t goje van vreuger en ‘t sjone van noe, veur ’n prachtig later.
Wil jij hier ook jouw steentje aan bijdragen, kijk dan op onze site www.onsroerdalen.nl en neem contact met ons op.

Kom in contact
Locatie Fractie Ons Roerdalen
Kruisweg 33
6075 AL Herkenbosch
Website:https://www.onsroerdalen.nl
E-mailadres: