Ondernemers Vereniging Roerdalen

Ondernemers Vereniging Roerdalen

Ondernemersvereniging (OV) Roerdalen staat voor een actieve samenwerking tussen ondernemers, de gemeente, lokale en regionale overheden en natuurlijk de gemeenschap in Roerdalen. Met ruim 70 deelnemende bedrijven is ondernemersvereniging Roerdalen een gesprekspartner van gewicht en een vruchtbare netwerkgroep.

Sparringpartner
OV Roerdalen behartigt de belangen van de ondernemers binnen Roerdalen. Dat doen we onder andere door het gesprek aan te gaan met lokale en regionale overheden en overkoepelende organisaties.

Educatie en ontspanning
De OVR organiseert geregeld bijeenkomsten met en voor ondernemers. Zo stimuleren we ondernemers om onderling te bouwen aan waardevolle relaties. Lokale samenwerkingen zijn waardevol, zowel voor de ondernemers zelf als de inwoners van onze gemeente.

Collectieve Inkoop
Bij grote behoefte aan een product of dienst biedt Ondernemersvereniging Roerdalen de mogelijkheid tot collectieve inkoop. Voorbeelden daarvan zijn gezamenlijke afvalverwerking, centrale inkoop van brand- en blusmaterialen en gezamenlijke BHV-cursussen.

Promotie & Sponsoring
Alle aangesloten ondernemers kunnen gebruikmaken van de communicatiekanalen van OV Roerdalen. Daarnaast handelt OV Roerdalen centrale sponsoraanvragen van lokale verenigingen of organisaties af, zodat de ondernemer zoveel mogelijk ontlast wordt.

Wilt u ook bij deze vereniging ga dan naar onze site en vraag naar meer informatie en word lid.
Alleen ga je sneller, samen kom je verder!!

Kom in contact
Locatie Roerdalen
Bronnerberg 18
6075 CW Herkenbosch
Website:https://ovroerdalen.nl
E-mailadres:
Facebook:https://www.facebook.com/Ondernemers-Vereniging-Roerdalen-193104234210729