LTV Melick

LTV Melick

LTV Melick heeft zich in coronatijd niet uit het veld laten slaan!

Net als veel verenigingen heeft ook LTV Melick te maken gehad met onbekende omstandigheden door corona. Maar als buitensport hebben we toch mogelijkheden gehad tennis aan te bieden, dat hebben we actief gedaan waardoor het aantal leden is gestegen naar 300. En we kijken verder vooruit!

Waarom tennissen bij LTV Melick?

  • We zijn vereniging waar ruimte is voor beginnende en meer gevorderde spelers, recreatief en prestatief tennissen lopen hand in hand.

  • We beschikken over een aantal actieve en vakkundige trainers, er is volop gelegenheid lessen te volgen.

  • Onze 7 gravelbanen zijn ongeveer 10 maanden per jaar bespeelbaar, zeven dagen in de week, zowel overdag als ’s avonds.

  • We organiseren veel activiteiten, zoals competitie en gezelligheidstoernooitjes. Er zijn elke week meerdere activiteiten waaraan meegedaan kan worden.

  • We hebben een grote jeugdafdeling (75 leden), dus ook de jongere tennissers kunnen bij ons een plekje vinden.

  • We hebben een prachtig park met uitstekende banen en een clubgebouw wat nog niet zo lang geleden geheel gemoderniseerd is.

Tot slot willen we ook graag een onderdeel uitmaken van onze gemeente, zo organiseren we de festiviteiten rond Koningsdag en coördineren we het programma “sport, spel en bewegen” op de basisschool in Melick, om er mede toe bij te dragen dat onze kinderen in beweging blijven/komen.

Kortom: LTV Melick is een actieve, gezellige vereniging waar het goed vertoeven is!

Geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op per mail naar: info@ltvmelick.nl

Kom in contact
Locatie Clubgebouw LTV Melick
Smeelenbergweg 4
6061BS Melick
Website:https://ltvmelick.nl/
E-mailadres:
Facebook:https://www.facebook.com/ltvmelick/