L.T.C. Berg

L.T.C. Berg

Maak kennis met tennis en LTC Berg

Tennis is één van de meest beoefende sporten van Nederland. Een bal, een racket en een net, spelen maar………….

Een laagdrempelige sport die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Bij ons speelt leeftijd geen rol. Ons jongste lid is 6 jaar en ons oudste actieve lid is 84. LTC Berg zit in de lift, het vorig jaar hebben we veel nieuwe leden welkom geheten, maar ook dit jaar hebben weer nieuwe leden zich gemeld.

Bij LTC Berg kun je het hele jaar door, zomer en winter, tennissen. Alle dagen van de week van ’s morgens 8:00 tot ’s avonds 23:00 uur is ons park open en kun je tennissen.

We maken gebruik van de tennisschool Klingen Tennis. Ben je beginneling of een geoefende speler, Klingen Tennis biedt op ieders niveau tennislessen aan.

Je kunt competitief tennissen maar ook recreatief. We zijn verbonden aan de KNLTB en nemen deel aan de landelijke competitie, zowel in het voorjaar als in het najaar. De meer recreatieve tennissers kunnen alle woensdagen deelnemen aan de ‘hussel’avonden, je komt naar de baan en wij zorgen voor een maatje en tennissen maar. Bovendien worden er regelmatig toernooien georganiseerd waaraan je kunt deelnemen. Ook organiseren we wel eens uitwisselingstoernooitjes met nabijgelegen dorpen. Uitdagingen genoeg bij LTC Berg, dus wacht niet en meld je aan.

Bestuur en leden van LTC Berg

Kom in contact
Locatie L.T.C. Berg
Schepelsheuvel 4
6077HH Sint Odiliënberg
Website:https://www.ltcberg.nl
E-mailadres:
Facebook:https://www.facebook.com/ltc.berg