Kerkelijk zangkoor Sint Sebastianus

Kerkelijk zangkoor Sint Sebastianus

Een kennismaking met het Sint Sebastianuskoor Herkenbosch

Graag willen we ons even aan u voorstellen: wij zijn een gemengd koor met 25 actieve en enthousiaste leden. We zingen eens per maand op zondag om 9.30 uur de H. Mis in de parochiekerk van Herkenbosch. Tevens luisteren we de diensten op tijdens hoogtijdagen, zoals Pasen, Pinksteren en Kerstmis. Ook verzorgen wij het muzikale gedeelte bij begrafenissen. Ons koor kent een lange traditie en staat onder de bezielende leiding van organist en dirigent Hans Hoffman. Onze repetitie is op donderdagavond om 19.30 uur in de Harch, Kloosterstraat 30 in Herkenbosch. 

Na een lange pauze in verband met corona zijn we eind augustus weer met onze activiteiten gestart. Uiteraard met inachtneming van alle geldende coronamaatregelen. Fijn om weer samen te komen en samen te zingen.

Mocht u interesse hebben om ook deel uit te maken van onze gezellige vereniging, kom dan gerust eens langs tijdens onze repetitie. U vindt bij ons een hartelijk welkom! Wellicht tot ziens.

Voor meer informatie kunt u kontact opnemen met Germaine Puts, voorzitter telefoon: 06 - 14 14 05 05 of Phiel Moors, secretaris telefoon: 0475 - 53 22 73.

Kom in contact
Locatie De Harch
Kloosterstraat 30
6075 HB Herkenbosch
Website:https:// geen
E-mailadres: