Jeugdsoos Amicale

Jeugdsoos Amicale

De Soos is opgericht in 1969. De Soos is in termen een vereniging en de o?ciële naam, die in 1969 is vastgelegd, luidt: Vereniging Jeugdsociëteit Amicale. Bij ons beter bekend als: De Soos.
De Soos wordt gerund door zo`n 80 vrijwilligers die vele uren en dagen in de week spenderen om de vereniging te doen groeien of te verbeteren. Boven de vrijwilligers staat nog een bestuur dat veel organisatorische zaken op zich neemt.

Een van onze werkgroepen houdt zich bezig met het organiseren van kleinere evenementen voor de jeugd van groep 7/8, 12+ en 16+ op de vrijdagavond.

De Soos zet zich ook in voor het dorp, zo organiseren we onder andere de St. Maartensrondgang en -vuurstapel, kienavonden, Special 4 You, Hirkebosjer Tentfeest en Open Air. Los van de evenementen hebben we ook nog J.C.V. de Doale-Eier die bij ons gehuisvest zijn.

Naast de georganiseerde evenementen is de soos iedere vrijdagavond geopend voor de jeugd en dorpelingen om elkaar te kunnen ontmoeten en een drankje te kunnen nuttigen.

Voor het komende jaar is de planning om het gebouw uit te breiden en de evenementen weer op te pakken.

Ben je nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat wij doen? Kom dan gerust naar een van onze activiteiten of loop eens binnen op een vrijdagavond. Om niks over ons te missen, kunnen jullie ons toevoegen op Instagram of Facebook: Jeugdsoosamicale of surf even naar onze site: www.jeugdsoosamicale.nl
Heb je nog een vraag? Dan kan je deze stellen via de mail: info@jeugdsoosamicale.nl

Kom in contact
Locatie Jeugdsoos Amicale
Kloosterstraat 32
6075HB Herkenbosch
Website:https://www.jeugdsoosamicale.nl/
E-mailadres:
Facebook:http://Jeugdsoos Amicale Herkenbosch