Handbalvereniging HCP

Handbalvereniging HCP

Het is nog helemaal niet zo lang geleden dat bijna iedere kern van Roerdalen een eigen handbalvereniging kende. Helaas is dat inmiddels niet meer het geval. 15 jaar geleden was de vereniging uit Posterholt ook op sterven na dood. Toen hebben enkele actieve leden er nieuw leven in geblazen door weer van onderaan te starten met een Kabouter- / F-team. En met succes. Inmiddels telt de vereniging alweer 12 actieve handbal teams. De vereniging is opgericht in 1950 en is met zijn ruim 70 jaar bestaan één van de oudste handbalverenigingen van Limburg. Een vereniging met een rijke geschiedenis waaronder het geweldig resultaat: landskampioen Veldhandbal in 1968. HCP is gestart als vereniging in Posterholt maar heeft inmiddels ook diverse leden uit andere dorpskernen van Roerdalen. We beschouwen ons dan ook als actieve handbalvereniging voor iedereen uit Roerdalen.

Trainers en coaches gezocht
Het vinden van vrijwillgers is steeds lastiger. Als vereniging zijn wij dringend op zoek naar één of meer jeugdtrainers. Ben jij in het verleden actief geweest in de handbalsport en lijkt het je leuk om de jeugd van Roerdalen het handballen bij te brengen, dan ben je diegene die wij zoeken. Bij onze vereniging staat sportiviteit, gezelligheid en plezier bovenaan! Wat zoeken wij? Een jeugdtrainer die enthousiast is, die de jeugd de spirit kan geven om een superprestatie te leveren maar wel dat het plezier in handbal bovenaan blijft staan. Ook personen zonder handbalervaring zijn welkom. Interesse stuur een mail naar: posterholt@handbal.nl

Stoere Jongens en Meiden gezocht (5 tot 8 jaar oud)
Na de vakantie is HCP weer gestart met een nieuw kabouter- en F-team. Er is nog plaats voor enkele stoere jongens en meiden. Ben je tussen de 5 en 8 jaar oud en lijkt het je leuk om een keer mee te trainen. Kom dan gratis en vrijblijvend 1 of 2 keer meedoen en ontdek zelf hoe leuk de handbalsport is! De trainingen vinden elke woensdag van 17.00 tot 18.00 uur plaats in sporthal De Wieë in Posterholt. De F-trainingen en wedstrijdjes zijn superleuk voor de kids, omdat ze op een hele speelse manier het handbalspel leren kennen en eigen maken. Daarnaast is handbal natuurlijk de allerleukste teamsport; snel, actief, behendig en sociaal! Lijkt het je iets voor je zoon of dochter kom dan gewoon een keer kijken of stuur een e-mail aan posterholt@handbal.nl.

Overige teams
Ook bij de andere teams is er nog wel plaats voor aanvullende spelers. Wil jij eens mee maken hoe stoer handbal is, meld je dan aan via posterholt@handbal.nl voor een paar proeftrainingen. We weten zeker dat je het leuk gaat vinden! Of kom gewoon een keer kijken in sporthal De Wieë in Posterholt. Voor leeftijd-, teamindeling en trainingstijden check even onze Facebookpagina of de website www.hc-posterholt.eu.

 

Kom in contact
Locatie Sporthal De Wieë
Heerbaan 28
6061 EE Posterholt
Website:http://www.hc-posterholt.eu
E-mailadres:
Facebook:http://hcp.posterholt