Fotogroep F8

Fotogroep F8

Fotogroep F8 is een club met fotografie als gemeenschappelijke passie. De kracht van onze club ligt in de diversiteit. Wij hebben verschillende interesses, talenten en mate van ervaring. Diversiteit leidt tot interessante discussies en een verrijking van gezichtspunten. De fotografen van Fotogroep F8 houden zich serieus met fotografie bezig, maar wij zijn een vrijetijdsclub waarbij ook gezelligheid en ontspanning belangrijk is.

Naast de bijeenkomsten die wij houden, organiseert F8 om de 2 à 3 jaar een foto-expositie, waarbij het werk van de leden is te zien. Onze exposities zijn altijd gratis te bezoeken.

Fotogroep F8 heeft een beperkte ruimte waarin wij bijeenkomen, zodat wij een maximum van 18 leden tot de vereniging toelaten. Dat betekent dat er niet altijd direct plaats is om lid te worden. Voordeel van dit beperkt aantal leden is dat er voor elke fotograaf op de bijeenkomsten voldoende tijd en aandacht voor zijn/haar werk is.

Fotogroep F8 is opgericht in 1978. Ons 40-jarig bestaan hebben wij groots gevierd met een mooie expositie. Vol enthousiasme gaan wij met zijn allen door naar de 50, en verder!

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.fotogroepf8roerdalen.nl.

Kom in contact
Locatie Café zaal De Sport
Dorpstraat 82
6074 GD Melick
Website:http://www.fotogroepf8roerdalen.nl
E-mailadres:
Facebook:http://FotogroepF8Roerdalen