Folkloristische Dansgroep Montfort

Folkloristische Dansgroep Montfort

De dansgroep uit Montfort bestaat al 39 jaar en telt momenteel 16 leden van verschillende leeftijden. Elke maandagochtend wordt er gedanst onder de inspirerende leiding van onze docent. Die voert ons al dansend door vele landen op het ritme van de verschillende volksaarden. Alle nieuwe dansen worden stapsgewijs en in een gezellige, ontspannen sfeer aangeleerd. Dansen op deze manier is goed voor lichaam en geest, want op een ongedwongen manier beweeg je op de verschillende maten en ritmes. Het geheugen en de coördinatie worden gestimuleerd en daarnaast is er ook nog het contact en de gezelligheid met mededanseressen dansers.

Kortom het is in alle opzichten een bezigheid waar je niet alleen gezond bij blijft, maar waar je vooral ook blij van wordt. Iedereen die denkt ‘misschien is dit iets voor mij’ is van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken en eventueel mee te dansen, om te ervaren hoe het voelt. Er wordt elke maandag gedanst van 9.30 uur tot 10.30 uur in de zaal onder de kerk in Montfort.

Voor meer informatie en/of aanmelding kan contact opgenomen worden met: Sonja Heijink, tel: 06 -83 38 00 33 of Klazien Louwes, tel: 0475 - 52 01 66.

Kom in contact
Locatie Jeugdhuis onder de Kerk
Aan de Kerk 7
6065 AS Montfort
E-mailadres: