FC Roerdalen

FC Roerdalen

FC Roerdalen is de fusievereniging van St. Odiliënberg en Melick. Op dit moment hebben wij in totaal zo’n twintig jeugdteams, en wordt er gespeeld in alle jeugdcategorieën, zowel door meiden als jongens. Naast de jeugdteams voetballen op zondag 5 seniorenteams, waarvan 1 dameselftal. Ook wordt er op vrijdagavond door het 35+team recreatief gevoetbald, tegen clubs in de nabije omgeving en spelen de veteranen hun wedstrijden op zaterdagmiddag. Voor alle doelgroepen zijn er dus mogelijkheden om te voetballen bij FC Roerdalen.

Naast het sportieve aspect vinden wij gezelligheid, sfeer en vooral samenzijn ontzettend belangrijk. Om deze reden organiseren wij jaarlijks de nodige evenementen zoals onder andere een sinterklaasavond voor de jongste jeugd, de wildactie voor de jeugdafdeling, een oktoberfest, jeugdkamp en speciaal-bieravond. Ook vindt in het voorjaar het recreantentoernooi plaats voor senioren en een internationaal jeugdtoernooi.

Naast de geplande activiteiten is het op donderdag-/vrijdagavond gezellig in de kantine na het trainen en op zaterdag en zondag tijdens de derde helft, na de wedstrijden.

Mocht u, of uw zoon / dochter, interesse hebben om te komen voetballen bij FC Roerdalen, dan vindt u de contactgegevens, maar ook informatie over de aanmelding op onze website: www.fcroerdalen.nl

We hopen u snel een keer te mogen verwelkomen op onze club, als lid, supporter of deelnemer aan een van onze activiteiten.

Kom in contact
Locatie Sportpark Ratommerveld
Apollolaan 2a
6074CS Melick
Website:https://www.fcroerdalen.nl/algemeen/
E-mailadres:
Facebook:https://www.facebook.com/fcroerdalen/