Fanfare Sint Wiro

Fanfare Sint Wiro

Fanfare Sint Wiro is in 1928 opgericht en heeft haar thuisbasis in de Fanfarezaal in het buurtschap 't Reutje. De fanfare heeft gedurende haar bestaan een hoog muzikaal niveau behaald. Naast het muzikale plezier is fanfare Sint Wiro echter méér! 

Op zaterdagavond repeteren wij van 18.30 tot 20.30 uur onder leiding van dirigent Joep Schrader. De hedendaagse muziekstijl van de fanfare is niet meer zo traditioneel, en tegenwoordig is ons repertoire meer uitgebreid in diverse soorten muziekstijlen. Dat vinden de muzikanten fijn, en zij kunnen daarbij best nog wel wat hulp gebruiken. Dus heb je interesse, kom eens een keer luisteren op zaterdagavond of neem contact met een van onze leden. Naast repeteren hebben wij jaarlijks diverse muzikale uitvoeringen, en gaan wij op muzikaal gebied meer samenwerken met fanfare De Vriendenkring uit Montfort. Activiteiten zoals carnaval, sjoemelmert, NL Doet en activiteiten voor de inwoners van 't Reutje horen ook bij onze jaarlijkse bezigheden, zoals een BBQ.

Voor beginnende muzikanten bieden wij ondersteuning in de vorm van muzieklessen door ervaren muzikanten/leraren. Leeftijd speelt daarbij geen rol; je bent nooit te oud om zelf muziek te maken. Jeugdlessen tot 19 jaar worden door de Gemeente Roerdalen gesubsidieerd, en fanfare Sint Wiro werkt mee, samen met de harmonie uit Sint Odiliënberg aan muziekles op de basisschool 't Kempke. Wij proberen zo actief mogelijk te zijn om de blaasmuziek te promoten, en ondersteunen activiteiten voor de gemeenschap, zoals bij de processie en communie in Sint Odiliënberg. Ook hebben wij nog een muziekkapel, De Reutjeser Muzikanten, die bij diverse gelegenheden voor een vrolijke muzieknoot zorgen.

Op onze website www.fanfaresintwiro.nl vind je vaak nieuws over onze activiteiten en bezigheden. Neem maar eens een kijkje, en daar vind je ook onze contactgegevens. 

Graag een keer tot ziens bij onze vereniging of bij een van onze activiteiten.

Bestuur, dirigent en leden Fanfare Sint Wiro, 't Reutje. 

Kom in contact
Locatie Fanfarezaal Fanfare Sint Wiro
Sint Josephstraat 2
6077 NJ 't Reutje, Sint Odiliënberg
Website:https://www.fanfaresintwiro.nl
E-mailadres:
Facebook:https://www.facebook.com/fanfaresintwiro