BC de Snelle Shuttle

BC de Snelle Shuttle

Badmintonclub De Snelle Shuttle heeft plaats voor nieuwe leden. De zomer is weer voorbij en dus is het een goed moment om weer in beweging te komen. Overal hoor je het: “Bewegen is gezond”. Het is goed voor je conditie, voor je weerstand, voor alles eigenlijk.

In de Roerparel in St. Odiliënberg kun je op maandagavond, dinsdagmorgen en woensdagavond recreatief badmintonspelen. Op de avonden meppen we er flink op los en vliegen de shuttles rap heen en weer. De meeste spelers werken zich behoorlijk in het zweet. Uitgeput, maar voldaan, zijn er na afloop altijd wel een paar die in café Bergerac het verloren vocht weer aanvullen en gezellig napraten.

Op de dinsdagochtend gaat het er een tikkeltje rustiger aan toe (maar ook hier zijn ze niet te onderschatten). Het is gezellig spelen, om na afloop een lekkere “tas koffie” of zo te nemen in het café.

Als je badminton een leuke sport vindt en zeker als je het in verleden hebt gespeeld, gebruik dan nu deze kans om 1 à 2 keer in de week lekker te bewegen en te werken aan je gezondheid en te genieten van de gezelligheid. Meld je dit najaar aan voor een gratis introductieperiode. Je kunt zo kennis maken met ons en de sportieve gezelligheid zelf ervaren. Je kunt langs komen op de speeltijden en meteen meedoen of mail naar info@bcdesnelleshuttle.nl

 We spelen op maandagavond (21- 23 uur), dinsdagmorgen (10.00 – 11.30 uur) en woensdagavond (20.30 – 22.30 uur) in de Roerparel, Schaapsweg 24, St. Odiliënberg.

Kom in contact
Locatie De Roerparel
Schaapsweg 24
6077 CG St. Odiliënberg
Website:https://www.bcdesnelleshuttle.nl/
E-mailadres: