Zondag 21 mei: Lente Fair bij kasteel Montfort

Zondag 21 mei: Lente Fair bij kasteel Montfort

Op zondag 21 mei vindt voor de elfde keer de Lente Fair plaats. De Lente Fair is een gevarieerde en gezellige markt op een bijzondere locatie. Dit jaar is dat voor de tweede keer het evenemententerrein bij kasteel Montfort.

Ontdek op de Lente Fair de nieuwste trends op het gebied van kleding, sieraden, brocante, antiek, tuindecoratie en thuisdecoratie. Of laat je verleiden door de muziek en de heerlijke proeverijen die je op het terrein kan vinden.

Maar ook voor de kinderen is er genoeg te beleven op de Lente Fair bij Kasteel Montfort. Wat dacht je van eendjes vissen, touwtje trekken of springen op de trampoline? Gegarandeerd een uitje vol plezier voor jong en oud! Uiteraard kunnen ook het kasteel en de kasteeltuin bezichtigd worden, is het kasteelterras geopend en staan voor kinderen in een van de torens leuke oud-hollandse spellen klaar.

De Lente Fair is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is 2,00 euro, kinderen gratis. De helft van de opbrengst van de entree is bestemd voor de instandhouding van kasteel Montfort.

Foto: Ruud Snijders

Gepubliceerd: 10 MEI 2023 - 17:07