Zo komt de Markt in Vlodrop eruit te zien

Op maandag 3 april begint BESIX Infra Nederland in opdracht van de gemeente Roerdalen met de werkzaamheden aan de Markt in Vlodrop. Klik hierboven op de video om te zien hoe de Markt eruit komt te zien.

De aannemer richt de Markt en een gedeelte van de Kerkstraat opnieuw in en vervangt ook het asfalt in de Grootestraat. Als alles volgens de planning verloopt, duren de werkzaamheden tot april 2024.

Samen doen!
Bij het ontwerp van de nieuwe Markt zijn de wensen en ideeën van inwoners en ondernemers uit Vlodrop zoveel mogelijk meegenomen. Zij konden hiervoor een digitale vragenlijst invullen. Met een werkgroep van inwoners en ondernemers én Plangroep Heggen is een definitief ontwerp gemaakt.

Planning
De aannemer werkt in fasen. Zo blijft de overlast zo beperkt mogelijk. Woningen en bedrijven blijven steeds bereikbaar. Als er een omleidingsroute nodig is, geeft de aannemer die aan met borden. Hoe de planning eruit ziet leest u op de pagina www.roerdalen.nl/marktvlodrop.

Uitnodiging
Op maandag 3 april is om 13.00 uur op de Markt in Vlodrop de officiële start van het project. Wethouder Roland Slangen en directeur Mario Goossens van BESIX Infra Nederland zetten dan samen de schop in de grond. Bent u hier graag bij? Dan bent u van harte welkom!

Gepubliceerd: 26 MAA 2023 - 19:00