Willem van Pol volgt Jan den Teuling op bij Roerstreek Lokaal!

Willem van Pol volgt Jan den Teuling op bij Roerstreek Lokaal!

Willem van Pol wordt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen de nieuwe lijsttrekker van Roerstreek Lokaal! De 43-jarige Montfortenaar neemt het stokje over van wethouder Jan den Teuling die na deze regeerperiode het politieke toneel verlaat.

Van Pol, geboren, getogen en nog altijd woonachtig in Montfort, is al sinds 2008 raadslid voor Roerstreek Lokaal! en was al ver voor die tijd actief als commissielid. De afgelopen vier jaar was hij naast raadslid ook fractievoorzitter. Nu neemt hij dus de rol van lijsttrekker op zich. “Ik ben ontzettend trots dat ik de rol van lijsttrekker mag vervullen”, zegt Van Pol. “Temeer omdat ik weet dat Roerstreek Lokaal! een partij is die vooral samen sterk staat. Het gaat richting de komende verkiezingen zeker niet alleen om mij als lijsttrekker. Samen met alle kandidaten - reeds ervaren of volledig nieuw - treden we deze gemeenteraadsverkiezingen vol enthousiasme en met ambitie tegemoet. Juist die gezamenlijke kracht is hetgeen mij aanspreekt en wat bij mij past als persoon. Daar verbind ik dan ook graag mijn naam als lijsttrekker aan.”

De kandidatenlijst van Roerstreek Lokaal! toont naast de nieuwe lijsttrekker nog meer bekende gezichten. De zittende raadsleden Loes Vestjens, Karin Hermans, Ruud Wolters en Roland Slangen stellen zich opnieuw verkiesbaar. Huidig raadslid Piet van der Vorst sluit de kandidatenlijst van Roerstreek Lokaal! af in de rol van lijstduwer.

Naast de reeds bekende en ervaren raads- en commissieleden staan er ook diverse nieuwe gezichten op de kandidatenlijst van Roerstreek Lokaal!

Gepubliceerd: 03 JAN 2022 - 16:37
Laatste update: 03 JAN 2022 - 20:19