Werkzaamheden Enexis rond Willem Alexanderlaan

Werkzaamheden Enexis rond Willem Alexanderlaan

Op het terrein van de voormalige Petrusberg komt een aantal nieuwe woningen. Als deze klaar zijn, is er meer elektriciteit nodig dan het huidige netwerk kan leveren. Enexis heeft daarom een nieuwe transformator geplaatst op het grasveld aan de Oranjelaan. Deze transformator is nodig om de capaciteit te vergroten. Verder legt Enexis in de buurt nieuwe kabels aan en sluit de woningen hierop aan. Het oude net wordt weggehaald.

Tekst: gemeente Roerdalen - Foto: Dylan Gootzen

Planning
BAM Infratechniek voert het werk uit voor Enexis. De aannemer is begonnen in de Willem Alexanderlaan. Daarna gaat het werk verder in de Doctor Meuwissenstraat en vervolgens de Oranjelaan. Als laatste staat de nieuwbouwlocatie Petrusberg op de planning. De werkzaamheden duren ongeveer twaalf weken. Dat is tot eind juni.

Afgesloten straten
De straten zijn afgesloten voor verkeer tijdens de werkzaamheden. Dat is veiliger voor de werknemers van de aannemer maar ook voor weggebruikers. Bewoners kunnen hun woningen wel altijd bereiken.

Vragen
De bewoners van de straten waar Enexis werkt, ontvangen een persoonlijke brief met meer informatie. Dat gebeurt vlak voordat de aannemer in hun straat aan de slag gaat. Ontvangt u geen brief maar heeft u wel vragen? Neem dan contact op met Enexis via telefoonnummer 088-857 22 22. Of kijk op de website www.enexis.nl

 

Gepubliceerd: 17 APR 2024 - 20:40
Laatste update: 22 APR 2024 - 08:02