Wegwerkzaamheden 't Sittert Sint Odiliënberg

Wegwerkzaamheden 't Sittert Sint Odiliënberg

Vanaf maandag 19 september 7.00 uur starten de (voorbereidende) werkzaamheden aan ‘t Sittert in St. Odiliënberg

Besix Infra voert hier asfaltwerkzaamheden uit op het gehele wegvak. Het betreft hier het gedeelte vanaf de Schepen Heijligersstraat t/m de komgrens aan de Roskam en het gedeelte van ‘t Sittert richting uitvaartcentrum. De straat wordt afgesloten voor doorgaand verkeer tijdens de werkzaamheden die circa twee weken in beslag nemen.

Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen en bedrijven te allen tijde te voet bereikbaar. De hulpdiensten kunnen de bedrijven te allen tijde bereiken.

Er is een adviesomleidingsroute ingesteld voor lokaal doorgaand verkeer over de Waarderweg en Heidestraat/ St. Josephstraat en Roskam.

Tijdens de werkzaamheden dienen de auto’s in de omliggende straten of op eigen terrein, waar niet gewerkt wordt, geparkeerd te worden.

Indien u uw huisvuilcontainer op de dag van het ophaalmoment voor 7.30 uur op het trottoir/oprit zet, verplaatsen wij deze voor u naar het einde van de straat zodat deze leeg gemaakt wordt door de vuilniswagen. Het is belangrijk dat u er zelf voor zorgt dat uw container voorzien is van een huisnummer.

 

Gepubliceerd: 13 SEP 2022 - 14:12