Wanneer komt Sinterklaas aan in jouw dorp?

Wanneer komt Sinterklaas aan in jouw dorp?

Op zondag 19 november en zondag 26 november verwelkomen we Sinterklaas in Roerdalen. In onderstaand overzicht leest u wanneer de Sint bij u in het dorp is.

Zondag 19 november
Herkenbosch
Vanaf 15.00 uur trekt Sinterklaas in een optocht door Herkenbosch. Route: Jagerstraat, Pastoor Rohsstraat, Europalaan Centrum, Stationsweg, Johannes Douvenstraat, Robert Graaflandstraat, Edmond Bellefroidlaan, Sportlaan, Aan de Mismeer, Sint Luciaweg, Daelenbroekweg richting Hoofdstraat.

Montfort
Sinterklaas en zijn pieten komen rond 13.30 uur aan in Montfort. Schutterij Sint Urbanus begeleiden hen naar Molenbeecke waar ze de bewoners begroeten. Daarna worden Sinterklaas en zijn pieten welkom geheten op het Kerkplein door Fluit- en Tamboerkorps Excelsior en Fanfare De Vriendenkring. Via Aan het Water, de Wilhelminastraat en de Julianastraat gaat de stoet naar de Markt. Daar wordt Sinterklaas ontvangen door burgemeester Monique de Boer-Beerta.

Posterholt
De intocht van Sinterklaas en de pieten in Posterholt begint om 14.30 uur vanaf de Roermondseweg, ter hoogte van Meijers Voor Tuin En Dier. Daarna gaat er een optocht via de Hoofdstraat naar Cultureel Centrum De Beuk. Wethouder Loes Vestjens is erbij om Sinterklaas en zijn pieten welkom te heten.

Zondag 26 november
Sint Odiliënberg
Om 10.00 uur begint er een optocht vanaf basisschool ’t Kempke. Wethouder Jan Smits is erbij en heet Sinterklaas en zijn pieten welkom.

Vlodrop
Om 14.00 uur begint een optocht vanaf de Markt naar de Blokhut. Burgemeester Monique de Boer-Beerta heet Sinterklaas en zijn pieten welkom in Vlodrop.

Melick
Om 13.00 uur begint de intocht in het park tegenover brede school De Achtbaan. Wethouder Roland Slangen is erbij om Sinterklaas en zijn pieten welkom te heten. Er is een leuke speurtocht door Melick en daarna is iedereen welkom bij een gezellige middag in Café De Sport.

Gepubliceerd: 17 NOV 2023 - 08:59
Laatste update: 18 NOV 2023 - 08:23