Vrijwilliger bij de Buurt(kinder)boerderij: wat houdt het in?

Vrijwilliger bij de Buurt(kinder)boerderij: wat houdt het in?

De Buurt(kinder)boerderij in Sint Odiliënberg biedt al vele jaren plezier aan jong en oud uit ons eigen dorp maar ook uit mensen uit de omgeving. Dagelijks zijn er vrijwilligers aan de slag met de verzorging en het welzijn van de dieren. De samenstelling van de dieren bestaat momenteel uit een pony, ezels, geiten, herten, kippen, konijnen, cavia’s en vogels.

Als vrijwilliger besteed je ongeveer 1,5 tot 2 uur per dag aan werkzaamheden op de kinderboerderij. Je start met het voeren van de dieren en het verschonen van de waterbakken. Je checkt het welzijn van de dieren en de verblijven. Daarnaast maak je de stallen, verblijven en weien schoon. Dit alles doe je niet alleen. Op dit moment werken we met twee vrijwilligers per dag. Je kunt zelf aangeven wat je kunt doen voor de kinderboerderij. Verder zijn we nog op zoek naar een beheerder. De taken en mogelijkheden kunnen we samen bespreken

Lijkt dit je wat en heb je een paar uurtjes tijd in de week? Kom een keer kijken en/of meld je dan aan door een mail te sturen naar kinderboerderijstodilienberg@outlook.com of via 06 - 10 90 41 83 (Petra Bours).

Gepubliceerd: 07 NOV 2022 - 12:27
Laatste update: 07 NOV 2022 - 20:04