Voordeelboekjes De Markoef nogmaals in de verkoop

Voordeelboekjes De Markoef nogmaals in de verkoop

Vanwege de enorme hitte op onze eerste verkoopdag hebben we besloten om iedereen nog een keer in de gelegenheid te stellen om het voordeelboekje te kopen. Op zaterdag 9 juli tussen 8.30 en 11.00 uur zullen wij deze voordeelboekjes nogmaals verkopen op het Kerkplein voor de prijs van slechts 5,00 euro per boekje.

Zoals u normaal van KV De Markoef gewend bent, komen wij in de tweede en derde week van januari langs de deur voor de jaarlijkse donateursactie. De afgelopen twee jaar is dit helaas niet mogelijk geweest vanwege Covid. Voor dit jaar hebben we echter voor een andere opzet gekozen: het voordeelboekje. Samen met diverse ondernemers in Melick hebben wij leuke acties bedacht. Bij aankopen bij de deelnemende ondernemers ontvangt u uiteenlopende kortingen. Met de aanschaf van het voordeelboekje steunt u niet alleen carnavalsvereniging De Markoef, maar kunt u ook de Melickse ondernemers steunen door hen weer te bezoeken en inkopen bij hen te doen. Het totale voordeel dat u kunt behalen bedraagt meer dan 35,00 euro.

De voordeelboekjes kunt u ook nog steeds bestellen via de webshop op www.markoef.nl. Tevens kunt u vanaf vandaag ook de voordeelboekjes kopen, tegen contante betaling bij cafetaria ’t Heukske en bij slagerij Beulen tijdens de normale openingstijden. De acties zijn geldig tot en met 31 augustus 2022.

Gepubliceerd: 30 JUN 2022 - 15:00