Vijftien teams in actie tijdens Melick Zónger Grenze

Vijftien teams in actie tijdens Melick Zónger Grenze

Op 3 september strijden vijftien teams om de winst van de eerste editie van Melick Zónger Grenze. Ruim 125 deelnemers gaan op acht locaties in Melick in totaal negen spellen spelen. Daarnaast spelen ze een dorpsquiz. Het team met de beste score wint de eerste prijs en de wisseltrofee. We zijn dik tevreden met deze opkomst en hopen er samen een onvergetelijke dag van te maken.

We starten de dag met een gezamenlijke brunch om 11.00 uur. Vanaf 12.30 wordt het dorpsspel gespeeld tot ca 17:00. De prijsuitreiking is rond 18.30 en daarna sluiten we de dag af met een BBQ en muziek. Melick Zónger Grenze heeft als doel bij te dragen aan een levendig dorp, verbinding tussen inwoners en tussen verenigingen. Dat doen we met een dorpsspel waarin samen plezier hebben het belangrijkste is.

Toeschouwers zijn welkom
Doe je zelf niet mee, maar ben je benieuwd naar het dorsspel? Je bent van harte welkom op de spellocaties. Kijk, geniet en moedig de teams aan. De spellocaties vind je op onze website www.melickzongergrenze.nl. De route en spellocaties zijn ook makkelijk herkenbaar door ons logo.

Nog een paar dagen
Het eerste idee van een dorpsspel ontstond al eind 2019. Door corona hebben we twee jaar moeten wachten met de organisatie. Gelukkig is het nu zover. Nog een paar nachtjes en dan spelen we de eerste editie van Melick Zónger Grenze. Wij hebben er zin in! We zien je graag op 3 september.

Comité Melick Zónger Grenze
Jenneke Bremmers, Anja Erdkamp, Bianca Lupsen, Jos Vervuurt, Ben Wolters, Don Denisse, Frans Buckers, Charles Bos, Pierre van Elmpt, Ruud Vogelzang en Laurens Bijl

Op de foto: De speeltuin aan de Parklaan is een van de spellocaties van Melick Zónger Grenze.

Gepubliceerd: 23 AUG 2022 - 23:11
Laatste update: 26 AUG 2022 - 16:18