Vaderdag: Summerfair in Posterholt

Vaderdag: Summerfair in Posterholt

Ook dit jaar is er weer de Summerfair in Posterholt en wel op Vaderdag 16 juni.

Er is heel veel te zien en te koop, alle 170 plekken staan vol! Op het gedeelte hobby-/kunstmarkt zijn prachtige creaties en demonstraties door tal van kunstenaars en hobbyisten gemaakt. Op het open podium tonen dansers en danseresjes hun kunsten en zijn er optredens van diverse artiesten.

Er is natuurlijk nog veel muziek. Verdeeld over de hele Summerfair spelen diverse bands variërend van blues, pop, rock tot wereldmuziek.
Ook zijn er meerdere terrasjes waar u even op adem kunt komen en kunt genieten van een drankje, gezellige muziek en oude bekenden kunt ontmoeten. Zelfs aan het EK-voetbal is gedacht. Samen kijken is veel gezelliger dan thuis op de bank. Bij Vurenhof pakken ze dit jaar uit met een supergrote American cars- en bikemeeting en nog meer muziek en stands. En de kermis komt met veel verschillende attracties!

Reserveer dus 16 juni voor een gezellige familiedag in Posterholt. De Summerfair is gratis toegankelijk. Het wordt georganiseerd zonder winstoogmerk. Een van de laatste braderieën die nog echt groeit en bloeit!

Gepubliceerd: 05 JUN 2024 - 19:16
Laatste update: 13 JUN 2024 - 08:56