Ut Samen Sjeet en Smiet Spel

Ut Samen Sjeet en Smiet Spel

Ben je tussen de 10 en 16 jaar oud en heb je zin in een gezellig middag samen met vrienden, vriendinnen en andere jongeren? Kom dan naar Ut Samen Sjeet en Smiet Spel van Stichting Samenspel!

Op zaterdag 10 juni organiseren wij met de Schutterij St. Urbanus een middag voor de jeugd. Om 16 uur wordt vanaf het schuttershome Urbanushof aan de Eerselenweg in teams gestart met stuiterbalsmiete en daarna kunnen de groepen windbukssjete in de sjuttekeet. Afsluitend is er voor iedereen broodjes frikandel (of een variant hierop). Voor een bijdrage van 2 euro per persoon wordt je voorzien van verfrissende drank, een versnapering en broodjes frikandel, maar vooral ook van een leuke middag!

Geef je snel op! Schrijf op papier je naam, e-mailadres en telefoonnummer (je eigen of van je ouders). Doe dit samen met de bijdrage in een envelop en geef deze af bij Slagerij Smeets, Spanjestraat 12, in de winkel of in de brievenbus. Je kunt je als team opgeven, maar ook individueel. Mocht je dieetwensen hebben, vermeld die dan ook bij de aanmelding zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Aanmelden voor 29 mei en betaal bij de opgave.

Gepubliceerd: 14 MEI 2023 - 11:13