Trök van Weggewaes op een andere toer

Trök van Weggewaes op een andere toer

Voor het eerst sinds 2019 staat Toneelvereniging Trök van Weggewaes uit Montfort op 5 en 6 november weer op de planken.

Dit jaar wordt het een ‘anges es anges’ voorstelling. Er is gezocht naar een alternatief, zodat het mogelijk is om in kleinere groepen naar een voorstelling te kijken. En hoe bijzonder is het dan om drie eenakters op drie locaties op te voeren. Tijdens onze voorstellingen wandelt u van de ene locatie naar de andere. Om het nog meer ‘anges es anges’ te maken zorgen we voor een hapje en drankje onderweg.

De kracht van de liefde en de sleur van het dagelijkse leven vormen de rode draad van onze voorstellingen. Hoe gaat het met Graad en Eugenie? En drinken de dames niet te veel bij lunch? Die Henk heeft het maar te verduren. Dat kan ook niet anders als de tekst komt van Youp van ‘t Hek.

Kom het zelf beleven op 5 en 6 november met Trök van Weggewaes on tour.

  • Biej de Vogel spelen we Graad en Eugenie
  • Een lichte lunch wordt gespeeld bij de Heren van Montfort
  • En Miene Miens wordt gespeeld bij het Dorpshuis

Regie is in handen van Jeu Renkens. Aanvang is op 5 november om 19.30 uur en zondag om 14.30 uur. De zaal is een half uur voor aanvang open. We starten op drie locaties tegelijk, hou daar rekening mee met kaarten reserveren. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar bij Djöz, Markt 5 te Montfort of te reserveren via Trök Van Weggewaes, via Messenger of mail.

Ons mailadres is trokvanweggewaes@gmail.com 

Gepubliceerd: 13 OKT 2022 - 08:28
Laatste update: 13 OKT 2022 - 09:41