Tot einde van het jaar werkzaamheden in Holsterveld

Tot einde van het jaar werkzaamheden in Holsterveld

Het Holsterveld bij Vlodrop is volop in ontwikkeling. In de buurt komen straks tien huurwoningen en tien levensloopbestendige koopwoningen. Verder verkoopt de gemeente er zeven vrije bouwkavels. Voordat er gebouwd kan worden moeten het gebied bouwrijp gemaakt worden. Besix Infra uit Herten voert deze werkzaamheden uit. De aannemer begint op maandag 7 november.

Besix Infra breidt het bestaande riool in het Holsterveld verder uit. Verder legt de aannemer een regenwaterriool en een wadi aan. Een wadi is een laagte in een gebied die vol water kan lopen bij een stortbui. Het water kan daarna wegzakken in de bodem. Verder legt de aannemer riool-huisaansluitingen aan voor de toekomstige woningen. Ook komt er een fundering voor toekomstige wegen. De werkzaamheden duren tot het eind van dit jaar. In april 2023 worden elektriciteit, water en datakabels in het gebied aangelegd.

Meer informatie
Als u vlakbij het Holsterveld woont, ontvangt u van Besix Infra informatie over de werkzaamheden. Heeft u geen brief ontvangen en heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met uitvoerder Herman Snackers van Besix via telefoonnummer 06-53335077. Of bel Thijs Pouls van de gemeente via 0475 538 888.

Ontwikkeling Holsterveld
Wilt u meer weten over ontwikkeling van het Holsterveld? Kijk dan op www.roerdalen.nl/holsterveld. 

Gepubliceerd: 03 NOV 2022 - 09:46