Topzomer voor ’t Sweeltje met dik 3000 bezoekers

Topzomer voor ’t Sweeltje met dik 3000 bezoekers

Het was een fantastische zomer dit jaar. Daar waren we natuurlijk bij ’t Sweeltje heel erg blij mee. Er waren superveel dagen waarop jullie lekker konden komen ploensjen. We hadden dit jaar een record aan bezoekers. De 3.000e bezoeker was Thomas van Pol. Hij kwam deze zomer vaak bij ons zwemmen en spelen met z’n vriendjes. Proficiat!

Bedankt!
Veel dank aan alle zwemmers voor hun komst. En natuurlijk grote dank aan alle vrijwilligers die nu iets vaker moesten komen om aan de kassa te zitten of te verkopen in ’t Winkelke. Van Therapiecentrum Montfort kregen we een prachtige picknick bank. In het kader van hun 20-jarig bestaan. Er is al veel gebruik van gemaakt, merci!

Website
Sinds een aantal weken hebben we naast een account op Facebook en Instagram ook een website: www.sweeltje.nl. Hier gaan we in de herfst/winter nog leuke informatie aan toevoegen. Ook gaan we aan de slag met de activiteitenkalender voor 2023. Wil jij meehelpen met onze communicatie of het organiseren van activiteiten? Laat het ons weten via meedoen@sweeltje.nl

Hondenploensj
Bij wijze van experiment zijn we dit jaar ook drie weken na de zomervakantie open. Het weer is nu echter toch een stuk minder dus waarschijnlijk blijven de poorten dicht.We organiseren op zondag 25 september van 11.00 tot 17.00 uur de Hondenploensj. Meer info in volgende uitgave dorpsblad.

Foto: Thomas van Pol w as de 3000e bezoeker van het ’t Sweeltje. 

Gepubliceerd: 09 SEP 2022 - 18:57
Laatste update: 12 SEP 2022 - 09:10