Toneelclub Melick presenteert: Aangenaam… Chantal!

Toneelclub Melick presenteert: Aangenaam… Chantal!

Boer Drees wil aan de vrouw. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De ingrediënten van de voorstelling Aangenaam… Chantal! van Toneelclub Melick staan garant voor een dolkomische avond.

Voor het eerst sinds drie jaar staat Toneelclub Melick weer op de planken. Aangenaam… Chantal! vertelt de verwikkelingen waarin boer Drees verzeild raakt als hij op zoek gaat naar een vrouw. Drees is weduwnaar. Zijn twee dochters Bea en Ria en zoon Ron wonen nog steeds thuis. Ook zijn zussen Maria en Magdalena, huishoudhulp Gon en knecht Loek behoren tot de bewoners van de boerderij. Probeer dan als huisvader maar eens alle ballen in de lucht te houden. Drees ziet in dat hij een vrouw nodig heeft voor de opvoeding van zijn kinderen. Hij heeft ene zekere Chantal op het oog. Deze Nederlandse Française heeft ooit op zijn erf haar vakantie doorgebracht. Meneer pastoor helpt bij het opstellen van een brief waarin hij toenadering zoekt tot Chantal. De kinderen en de knecht vinden Chantal echter geen goede keuze. Ze bedenken een list om een andere partner voor Drees te zoeken. Waar dat toe leidt als Chantal ten tonele verschijnt, laat zich raden.

Aangenaam… Chantal! is geschreven door auteur Frits Criens. Tilly Agouzoul tekent voor de regie. Toneelclub Melick voert het stuk op 14, 15, 21 mei (zaal open vanaf 19.00 uur, aanvang 20.00 uur) en 22 mei (zaal open vanaf 13.00 uur, aanvang 14.00 uur) op in Trefpunt Apollo (Laco Feel Fit Center Roerdalen) in Melick. Kaarten kosten à 10,00 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Slagerij Beulen, Markt 4 in Melick. Reserveren kan via tel.: 0475 - 53 36 23, e-mailadres: jokicken@ziggo.nl of via de website: www.toneelclubmelick.nl. 

Op de foto: Toneelclub Melick is klaar voor de voorstelling Aangenaam… Chantal!

Foto: Pim Ermers

Gepubliceerd: 06 APR 2022 - 16:47
Laatste update: 05 MEI 2022 - 10:13