Summerfair Posterholt op Vaderdag 18 juni 2023

Summerfair Posterholt op Vaderdag 18 juni 2023

Ook dit jaar is er een Summerfair op Vaderdag (zondag 18 juni) en het belooft een mooi evenement te worden.

Er komt een grote kermis op de oude markt en de achterliggende parkeerplaats. Na vele jaren is de rups terug in ons dorp. Ook komt de Calypso, een grote trampoline, de draaimolen en nog veel meer. De markt en de parkeerplaats zullen helemaal vol staan! De kermis komt vier dagen van zaterdag 17 juni tot en met dinsdag 20 juni.

Nieuw is het gedeelte hobby-/kunstmarkt tussen de kerk en de oude markt. Hier worden kunstwerken en zelfgemaakte creaties door hobbyisten verkocht. Ook worden er demonstraties van onder andere glas in lood maken, zelf beren maken en hoeden maken gegeven.

Ook het open podium is dit jaar voor het eerst; artiesten in spé kunnen hier optreden op een verhoogd en overdekt podium met professionele geluidsapparatuur en geluidsman. Er zijn optredens van een zanger, zangeres, band en dansgroep. 

Bij Vurenhof wordt bovendien een grote American Car Meeting georganiseerd met bijpassende stands en live muziek. Hier komt ook vertier voor de kinderen.

En tenslotte is er natuurlijk de braderie die loopt van café De Sport tot Eetcafé Liebes. Het wordt ieder jaar groter en gevarieerder.

Natuurlijk hebben we ook bezoekers nodig, dus als u zondag 18 juni richting de Hoofdstraat komt, maken we er samen een mooi feest van in Posterholt. Er is geen entreegeld, dus u kunt vrijblijvend van alles genieten en misschien ook nog iets leuks kopen.

Gepubliceerd: 01 JUN 2023 - 08:18
Laatste update: 13 JUN 2023 - 08:11