Stress, tijd én geld besparen?

Stress, tijd én geld besparen?

RoerdalenNU.nl heeft de rubriek 'Ondernemer van de week' geopend. In deze serie presenteren ondernemers zich aan de hand van een redactioneel artikel (advertorial) aan de consument en geven ze informatie over hun activiteiten. In deze aflevering staat Youri Linssen van YL Administratie & Belastingadvies in de spotlights. 

Het is weer zover… De blauwe envelop ligt op uw deurmat en u weet wat moet gebeuren: uw aangifte inkomstenbelasting. U schiet meteen in de stress. Pff… Als het u troost: u bent niet de enige. Doen van aangifte kost gewoon veel tijd en het moet ook nog eens perfect gebeuren. Gelukkig bestaat er een oplossing voor u: schakel een belastingadviseur in. Niet alleen kan u dit veel tijd besparen, het zorgt ook voor meer rust en minder stress. En zoekt u daar niet al een hele tijd naar? Precies.

U bespaart in veel gevallen ook geld
De belastingadviseur zorgt ervoor dat u alles compleet heeft. Denk aan: jaaropgave, bankafschriften, overzicht beleggingen, WOZ-waarde als u een eigen huis heeft en een overzicht van eventuele andere inkomsten zoals alimentatie. Daarnaast adviseert hij u over specifieke en complexe aftrekposten of speciale situaties waar u waarschijnlijk niet aan denkt. Zoals uw nieuwe hypotheek. Of misschien heeft u (meer) zorg ingekocht? Hiermee houdt hij allemaal rekening in de aangifte. Zo kunt u veel geld besparen. Dat laatste klinkt u als muziek in de oren, toch?

Besteed de aangifte met een gerust hart uit
Wilt u dus stress, tijd én waarschijnlijk geld besparen? Dan doet u er goed aan om Youri Linssen van YL Administratie & Belastingadvies in de arm te nemen. Bij hem is uw aangifte inkomstenbelasting in goede handen. Check www.ylbelastingen.nl en maak een afspraak bij u thuis.

Ondernemersvereniging Roerdalen (OVR) biedt vermelding in de rubriek Ondernemer van de Week gratis aan haar leden aan. Informatie: info@ovroerdalen.nl 

Geen lid van de OVR? Vraag informatie over de rubriek Ondernemer van de Week via redactie@roerdalennu.nl

Gepubliceerd: 02 MAA 2023 - 17:01
Laatste update: 08 MAA 2023 - 16:59