Stichting Activiteiten De Beuk 

Stichting Activiteiten De Beuk 

De Stichting Activiteiten De Beuk organiseert verschillende activiteiten in De Beuk.

Bieb Postert
Iedere dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur is de Bieb open in de bovenzaal van De Beuk. Het lidmaatschap en het lenen van boeken is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Hiervan kunnen we weer nieuwe boeken aanschaffen.

Bridge Club Postert
Iedere donderdagochtend wordt er in de grote zaal van De Beuk gebridged van 09.30 tot 12.00 uur. Heeft u interesse om hieraan deel te nemen, neem dan contact op met: Marij Palmen-Sijben, tel. 06 15 43 65 13.

GymFit
Iedere dinsdagmiddag wordt er gegymd van 13.15 tot 14.15 uur in de grote zaal van De Beuk. Wilt u wat aan uw conditie doen, kom dan eens vrijblijvend binnenlopen en/of mee gymmen.

Repair Café en Helpdesk
Iedere laatste zaterdag van de maand is er een Repair Café en Helpdesk, deze vinden plaats in de bovenzaal van De Beuk van 14.00 tot 16.00 uur.

Samen koken, samen eten
Deze activiteit ligt voorlopig stil en wordt pas weer opgestart als de verbouwing van De Beuk klaar is.

Volkstuintjes voor kinderen
Ook deze activiteit ligt tot na de verbouwing van De Beuk stil.

Handwerkclub
Iedere donderdagmiddag komen een aantal dames gezellig bijeen om te handwerken en knutselen.

Kerstmarkt
Eénmaal per jaar in de maand december wordt in de grote zaal van De Beuk een kerstmarkt georganiseerd. De opbrengst hiervan is voor een goed doel. Dit jaar zal deze in principe plaatsvinden op zaterdag 3 december 2022.

Interesse in een van onze activiteiten of wilt u meer inlichtingen, kijk dan op onze site: www.activiteitendebeuk.nl. Verdere info via de mail info@activiteitendebeuk.nl of kom vrijblijvend binnenlopen tijdens een van onze activiteiten.

Gepubliceerd: 30 MAA 2022 - 11:55