Stichting Activiteiten De Beuk zoekt bestuursleden

Stichting Activiteiten De Beuk zoekt bestuursleden

De Stichting Activiteiten De Beuk is in verband met het vertrek van twee bestuursleden op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Hebt u interesse in het leefbaar houden van het dorp en vindt u het plannen en mee organiseren van activiteiten voor de hele dorpsgemeenschap interessant en leuk en hebt u hier wat tijd voor over, dan is het deelnemen aan het bestuur misschien iets voor u. Hebt u interesse, neem dan contact op via info@activiteitendebeuk.nl of tel. 0475 401708.

Repair Café en Helpdesk
Het geplande Repair Café en de Helpdesk op zaterdag 29 januari 2022 gaat vanwege de vele coronabesmettingen niet door. Wanneer het volgende Repair Café en de Helpdesk plaats zal vinden geven we zo spoedig mogelijk bekend.

GymFit
Dinsdagmiddag 25 januari 2022 gaat het gymmen weer van start.Er wordt gegymd van 13.15 tot 14.15 uur in de grote zaal van De Beuk. Hebt u interesse om mee te gymmen, kom dan vrijblijvend kijken of een keer mee doen.

Wellfairclub
Op donderdagmiddag 3 februari 2022 gaat ook deze club weer van start.

Bieb Postert
De Bieb is iedere dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur open. De Bieb vindt plaats in de bovenzaal van De Beuk. Wel moet iedereen een mondkapje dragen bij een bezoek aan de Bieb. Ook verzoeken wij iedereen zo veel mogelijk 1½ meter afstand in acht te nemen.

Nog geen lid? Kom dan eens vrijblijvend binnenlopen. Het lidmaatschap en het lenen van boeken is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt natuurlijk op prijs gesteld, want daar kunnen we regelmatig nieuwe boeken van aanschaffen.

Gepubliceerd: 18 JAN 2022 - 19:13
Laatste update: 18 JAN 2022 - 19:15