Snelschaakavond voor huisschakers van Roerdalen

Snelschaakavond voor huisschakers van Roerdalen

Op dinsdag 19 oktober vindt in café De Sjmeed in Herkenbosch weer een snelschaakavond van schaakvereniging De Postertoren plaats. Deze avond staat open voor alle huisschakers uit Roerdalen. 

Dat betekent dat op die avond niet-leden welkom zijn in café De Sjmeed in Herkenbosch om een avondje snelschaak partijtjes te spelen. Belangstellenden dienen om 20:00uur aanwezig te zijn in het clublokaal café De Sjmeed in Herkenbosch. Deelname is gratis en er is geen enkele verplichting om lid te worden; voorwaarde is wel dat je woonachtig bent in de gemeente Roerdalen en dat je geen lid bent van een andere schaakvereniging. Verdere informatie is verkrijgbaar bij Piet Beckers, tel. 06-28943480.

Verder gaat deze maand de LiSB schaakcompetitie weer van start waaraan ook door De Postertoren wordt deelgenomen. Start is op zondag 17 oktober, thuis in café De Sjmeed tegen de schakers van buurvereniging 't Stokpaardje uit Maasbracht. Een vereniging tegen welke al vaak werd gespeeld met wisselend succes. Het belooft ook dit keer weer een spannende strijd te worden.

(Foto: Freepik.com)

Gepubliceerd: 12 OKT 2021 - 18:36