Save the date voor Melick zonder Grenzen

Save the date voor Melick zonder Grenzen

De plannen zijn er al langer. Nu gaat het dan eindelijk gebeuren. Zaterdag 3 september vindt de eerste editie van Melick zonder Grenzen plaats.  

Eind 2019­­ ontstond het idee ‘Melick zonder Grenzen’. Een dorpsspel voor en door inwoners van Melick. Daarmee willen we inwoners, verenigingen en ondernemers betrekken bij elkaar en bij ons mooie dorp. Door corona hebben we heel lang moeten wachten om er echt mee aan de slag te gaan. Gelukkig is dat nu weer mogelijk. De datum staat inmiddels vast: De eerste editie van Melick zonder Grenzen is op zaterdag 3 september 2022. Zet die datum vast in je agenda!

Hoe de dag er uit gaat zien? We hebben een globaal idee: Het dorp als spelbord, waar teams van vrienden, buren of verenigingen met elkaar de strijd aangaan. Op diverse locaties zijn activiteiten, op de route door het dorp verzamel je antwoorden op vragen. We sluiten de dag samen af en maken de winnaars bekend. Er is veel ruimte om mee te denken en te werken om het plan vorm en inhoud te geven. We starten binnenkort met de organisatie en jij kunt meehelpen. We nodigen alle verenigingen uit om een bijdrage te leveren aan deze dag. Maar ook als betrokken inwoner van Melick ben je van harte uitgenodigd om mee te denken/helpen. Alle hulp is welkom. Stuur vóór 20 april een mail naar MelickZG@gmail.com. Dan nemen we contact met je op.

We zullen je de komende tijd via De Heraut/RoerdalenNU.nl op de hoogte houden van de voorbereidingen. Ook via Facebook kun je ons volgen. Daarover binnenkort meer informatie.

We zien uit naar je reactie en hopen er een geweldige dag van te maken.

Jenneke Bremmers (Jong Nederland), Frans Buckers (LTV Melick), Ruud Vogelzang (CV de Markoef), Ben Wolters, Jos Vervuurt en Hans Smits (Harmonie Concordia), Pierre van Elmpt (diverse organisaties) en Laurens Bijl (inwoner).

Gepubliceerd: 23 MAA 2022 - 13:50
Laatste update: 23 MAA 2022 - 14:06