Samenspel presenteert visieplan Mofert Laef!

Samenspel presenteert visieplan Mofert Laef!

Stichting Samenspel Montfort nodigt de inwoners van Montfort uit voor de presentatie van de dorpsvisie Mofert Laef! Deze visie is het resultaat van een enquête onder de inwoners, gesprekken met kinderen, jeugd, ouderen, school, kinderopvang, verenigingen en gemeente Roerdalen.

Met deze presentatie wil Samenspel graag laten zien en horen wat Mofert belangrijk vindt voor een prettig en leefbaar dorp. U krijgt een beeld van de (her)inrichting van de speel- en ontmoetingsplekken in Montfort; met name de speeltuintjes Kerktiend, Nieuwe Heide en Mariaveld. Ook bespreken we de inrichting van het te ontwikkelen skateparkje op de nu nog braakliggende plek nabij de basisschool, de voetbal- en tennisvelden, en de sporthal. We gaan ook in op de planning en fasering.

Verder hoort u meer over de nog in te vullen beweegroute en vertellen we kort wat we reeds bereikt hebben tot nu toe. Iedereen is van harte welkom de plannen te bekijken, met tekst en uitleg van Samenspel en er is de gelegenheid tot het stellen van vragen.

De presentatie vindt plaats op dinsdag 14 juni om 20.00 uur in het Dorpshuis Montfort.

Gepubliceerd: 06 JUN 2022 - 09:26