RoerdalenNU.nl brengt lente-/paasspecial uit

RoerdalenNU.nl brengt lente-/paasspecial uit

De lente staat voor de deur. Roerdalen ontwaakt uit haar winterslaap. Net als de natuur bloeien ook de inwoners weer op. Maken plannen, gaan aan de slag met allerlei klussen, trekken eropuit, pikken een terrasje of schaffen nieuwe dingen aan. Reden voor RoerdalenNU.nl om het voorjaar in te luiden met een lentespecial. Deze keer in week 14, de week voor Pasen.

De formule is hetzelfde als vorig jaar. Met redactionele artikelen over onder andere tuinonderhoud, fietsroutes, wandeltochten, bezienswaardigheden etc., haken we in op de voor velen mooiste tijd van het jaar.

Er is één groot verschil: de gezamenlijke dorpsbladen van Roerdalen hebben er inmiddels enkele duizenden vaste digitale en papieren lezers bijgekregen.

Opgave van advertenties (ook met paasaanbiedingen) voor deze lentespecial kan via: https://www.roerdalennu.nl/adverteren
Daar vindt u ook alle informatie over tarieven en afmetingen.
De deadline voor de lentespecial is: woensdag 29 maart.

Advertorial
Er al eens aan gedacht om uw producten of diensten via een advertorial onder de aandacht te brengen?
We hebben het afgelopen jaar regelmatig met deze formule geëxperimenteerd. Ondernemers melden ons uitstekende resultaten met dit concept.
Een advertorial is een speciaal soort advertentie die de opzet heeft van een redactioneel artikel.
Voor de lezer is het niet overduidelijk dat het om een advertentie gaat. Ook kun je in een advertorial meer informatie kwijt over je product of dienst. Daarom zijn advertorials voor bepaalde branches vaak geschikter. Voor advertorials gelden dezelfde tarieven als voor advertenties.

Heeft u interesse of vragen over het plaatsen van een advertentie of een advertorial, neem dan contact op via advertenties@roerdalennu.nl of telefonisch via 06 - 22 70 92 00.

Gepubliceerd: 23 MAA 2023 - 08:07
Laatste update: 28 MAA 2023 - 08:13