Roerbrug vanaf 14 november zes weken afgesloten

Roerbrug vanaf 14 november zes weken afgesloten

De provincie Limburg gaat de brug over de Roer bij Sint Odiliënberg versterken. Dat is nodig omdat het verkeer steeds zwaarder wordt. De brug voldoet niet meer aan de veiligheidsnormen. De werkzaamheden gaan van start in week 46 en duren waarschijnlijk zes weken. Op donderdag 20 oktober vindt een inloopbijeenkomst plaats over de werkzaamheden.

Tijdens de werkzaamheden is de brug waarschijnlijk zes weken afgesloten. Er komt dan een omleidingsroute voor het verkeer en voor de bus. Omdat de aannemer niet aan het fietspad werkt, kunnen fietsers wel gebruik blijven maken van de brug. De provincie geeft tijdig met borden aan wanneer en hoe lang de brug is afgesloten. Tijdens de voorbereiding van de werkzaamheden kan het nodig zijn om een weghelft enkele uren af te sluiten voor verkeer.

Inloopavond
Tijdens de inloopavond op donderdag 20 oktober krijgt u informatie over de reconstructie, omleidingen, de fasering en de planning. U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.30 uur bij Café-zaal Bergerac in Dorpshuis De Roerparel, Schaapsweg 24 Sint Odiliënberg. Aanmelden is niet nodig. Medewerkers van de provincie Limburg, Technobeton (aannemer), gemeente Roerdalen en Arriva zijn aanwezig om uitleg te geven aan de hand van tekeningen. Zij beantwoorden graag eventuele vragen.

Meer weten?
U kunt op de hoogte blijven van dit project via de website van de provincie: www.limburg.nl/onderwerpen/verkeer-vervoer/provinciale-wegen

Gepubliceerd: 07 OKT 2022 - 12:51
Laatste update: 11 OKT 2022 - 20:56