Rock am Roer: het gezelligste festival van Midden-Limburg

Rock am Roer: het gezelligste festival van Midden-Limburg

Het is weer tijd voor Rock am Roer, het leukste en gezelligste festival van Midden-Limburg. Op zaterdag 10 juni 2023 vindt de elfde editie plaats op de Schepersheuvel in Sint Odiliënberg. Met een gevarieerde line-up van topbands, heerlijke open air live muziek, goed verzorgde en lekkere hapjes en drankjes en het beste publiek dat men zich kan wensen, belooft het weer een topeditie te worden.

Rock am Roer wordt sinds 2011 jaarlijks georganiseerd door Stichting Belaef Berg, met als doel om de Roerstreek op de kaart te zetten en de inwoners een onvergetelijke avond te bezorgen. Het festival heeft inmiddels een trouwe schare fans opgebouwd, die elk jaar weer uitkijken naar dit muzikale spektakel. Dit jaar heeft de organisatie weer een knallende line-up samengesteld, met voor ieder wat wils.

P!nk Tribute
De hoofdact is P!nk Trouble, de beste en meest gewilde P!nk Tribute Show van Europa. Met een frontvrouw om voor te sterven, geweldige danseressen en een zeskoppige band die het afmaakt, nemen zij het publiek mee in een High-Power Entertainmentshow van topniveau. Let's get this party started en Raise your Glass op Rock am Roer 2023!

The Voice
Hard2Get is een populaire band, bekend door hun deelname aan The Voice of Holland in 2019. Met een mix van poppy, blues en ruige nummers, tatoeages, satijnen bloesjes en highlights in de haren maken zijn van ieder optreden een feestje. It's never 2 Late 2 Party!

Getoupeerde kapsels
Nur Deutsche Welle betreedt het podium met hun onversneden 'Deutsche Welle' uit de jaren 80. Denk aan Nena, Peter Schilling, Spyder Murphy Gang, Lucilectric en meer. De tijd van DA DA DA, getoupeerde ‘peper & zout-kleurige’ kapsels, opzichtige make-up, schoudervulling en skai leren jassen wordt herleefd met deze band, die overwegend bestaat uit ex-Volumia leden. Een garantie voor succes dus! En niet alleen de mensen die de Deutsche Welle mee maakten zingen deze muziek mee, ook de nieuwe generatie kent de teksten van buiten. De Deutsche Welle maakt een ware revival door.

Klassiekers
Lucky Chain vermaakt het publiek met hun covers van rock, blues, soul en surf. De coverband, met muzikanten uit Swalmen, Boukoul en Sint Odiliënberg, speelt al 10 jaar op podia in heel Limburg. Met een setlist vol klassiekers van ver voor hun geboortejaren, covers met een twist maar ook modernere nummers mogen niet ontbreken.

Kaarten
Het festivalterrein aan Schepersheuvel gaat open om 18.00 uur en het programma start om 18.30 uur. Kaarten zijn te koop via de website www.rockamroer.nl of bij PLUS Crombach. Wees er snel bij want vol is vol! Rock am Roer 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en vrijwilligers die het festival een warm hart toedragen. Mis het niet en kom naar Rock am Roer 2023: het gezelligste festival van Midden-Limburg!

Op de foto: Lucky Chain.

Tekst: Redactie RoerdalenNU.nl - Foto: Aanlevering

Gepubliceerd: 24 MEI 2023 - 20:18
Laatste update: 25 MEI 2023 - 08:06