Reserveer nu je tafel voor de kerstmarkt in Posterholt

Reserveer nu je tafel voor de kerstmarkt in Posterholt

Na twee jaar afwezigheid organiseert de Stichting Activiteiten De Beuk op 3 december in De Beuk van 11.00 tot 17.00 uur de tiende kerstmarkt.

Ook dit jaar zijn er weer tafels te huur. De afmeting van de tafel is: 1,20 x 0,80 meter. Kosten: 15,00 euro voor 1 tafel; 25,00 euro voor 2 tafels en 35,00 euro voor 3 tafels. De bij ons bekende deelnemers hebben inmiddels een brief en een inschrijfformulier per mail ontvangen. Heeft u nog niet gereageerd, doe het dan s.v.p. zo spoedig mogelijk. Naast de vaste deelnemers kunnen ook andere personen, verenigingen, stichtingen, burgerinitiatieven of mensen met een leuke hobby één of meerdere tafels huren. Er is ook gelegenheid voor het geven van een workshop of om uw vereniging of stichting te promoten.

Wilt u aan deze gezellige kerstmarkt deelnemen, dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk door te geven.

Ook personen, groepen of verenigingen die een optreden willen verzorgen tijdens de kerstmarkt zijn van harte welkom om zich aan te melden. Net als voorgaande jaren zijn er weer optredens, kinderactiviteiten, hapjes, drankjes en soep.

Ieder jaar is de opbrengst van de kerstmarkt voor een goed doel. Dit jaar zijn dat het Thomas Huis in Roermond en de Kinderboerderij in Sint Odiliënberg.

Heeft u interesse laat ons dit dan even weten via de mail kerstmarkt@activiteitendebeuk.nl of telefonisch bij Paul van den Boom, tel. 06 - 57 33 01 01, dan sturen we u een aanmeldingsformulier toe.

Gepubliceerd: 19 AUG 2022 - 21:04