Repair café: ook voor ICT-toestellen

Repair café: ook voor ICT-toestellen

Op donderdag 24 november a.s om 13.30 uur is ons Repair Café weer open.  Zoals gebruikelijk in een zaal in de Roerparel aan de Schaapsweg 24 te St. Odiliënberg.

Onze 'repairders' zitten dan weer voor u klaar om uw defecte spullen te repareren, te verstellen, te herstellen of te vermaken. Er zal ook weer iemand aanwezig zijn om u te helpen met programma’s op uw pc, iPad, tablet, iPhone of Android-smartphone. Het gaat vaak om kleine handigheidjes om uw apparatuur of een programma gemakkelijker te kunnen bedienen. Denk bijvoorbeeld aan installeren van appjes of verwijderen van programma van uw telefoon.

Onze technische mensen kunnen (bijna) alles repareren. Ook zitten er dames in ons Repair Café die handig zijn met naaimachine, naald en draad. Dus ook als u iets te verstellen, herstellen of te vermaken hebt, bent u van harte welkom.

Ons Repair Café is voor iedereen geopend, dus voor alle leeftijden en voor alle mensen uit Roerdalen! Ons motto is 'Weggooien, mooi niet!'

De reparaties zijn in principe gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld, zodat wij ons Repair Café in stand kunnen houden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Piet van der Vorst via e-mail: voorzitter@seniorenberg.nl of via tel: 0475-533102 of 0619855594

Op donderdag 29 december is ons laatste Repair Café van dit jaar.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.seniorenberg.nl

Gepubliceerd: 15 NOV 2022 - 19:56