Ralf I en Maud regeren over De Berggeite

Ralf I en Maud regeren over De Berggeite

De 42-jarig Ralf Steuns en de 38-jarige Maud Mooren vormen het nieuwe prinsenpaar van carnavalsvereniging De Berggeite uit Sint Odiliënberg.

Prins en prinses zijn de trotste ouders van de zonen Julian (8) en Thijn (6). Prins Ralf I is voorzitter van schutterij Prins Hendrik en presentator van het Berger Boete Festijn op de elfvandeelfde. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij wijnkoperij Storms in Heythuysen. De nieuwe heerste over het Berggeite-rijk is een echte carnavalsvierder. Eerder was hij al eens adjudant en Bacchus.

Prinses Maud is een echte Bergerse, die als kleine meid al meeging met de Boeze Boys, lid van de jeugdraad was en een aantal jaren Tanzmarietje was bij De Berggeite. Ze was jarenlang lid van Jong Nederland waarbij ze ook in de leiding zat. Net als haar partner is ze lid van de schutterij en coach van het hockeyteam van haar oudste zoon. Sinds afgelopen jaar is ze werkzaam als teamleider facilitair in het Laurentiusziekenhuis in Roermond.

Prins en prinses zijn samen lid van de vriendengroep F1 waarmee ze ieder jaar een carnavalswagen bouwen en als groep meelopen in de optocht. Het prinselijk paar wordt bijgestaan door hun beste vrienden Roy van de Laar, Lars Engels en Rick Tinnemans als adjudanten.

Zij regeren met de spreuk: Ein groot festijn, idderein biej-ein!

Sint Odiliënberg heeft ook een nieuwe jeugdprinsenpaar. Klik HIER

Gepubliceerd: 19 NOV 2023 - 10:53
Laatste update: 22 NOV 2023 - 20:11