Rabo-actie zonnepanelen voor LTV Herkenbosch

Rabo-actie zonnepanelen voor LTV Herkenbosch

LTV Herkenbosch doet mee aan de actie van de Rabobank om maatschappelijke gebouwen te verduurzamen.

Ben je lid van de Rabobank stem dan online tot en met 31 maart op onze club om de weg naar zonnepanelen voor ons clubgebouw vrij te maken. Goed voor de club en goed voor onze omgeving.

Om de lokale leefomgeving te verduurzamen helpt Rabobank de eigenaren van maatschappelijke gebouwen bij het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Dit zijn gebouwen die klant zijn van Rabobank en de leefomgeving kenmerken. Als lid van de Rabobank bepaal je mee welke maatschappelijke gebouwen Rabobank helpt met verduurzamen. De winnaars ontvangen de helft van de kosten voor aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Onze club LTV Herkenbosch is ingeloot voor deze actie van de Rabobank. Vandaar ons verzoek om online jullie stem uit te brengen.

Wij willen om de volgende reden verduurzamen: wij willen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en onze eigen groene stroom opwekken, om op die manier ons steentje bijdragen aan het verduurzamen van de maatschappij en aan de CO2-reductie.

Dus ben je lid van de Rabobank doe mee en stem online op ons clubgebouw via www.rabobank.nl/leden/maatschappelijke-gebouwen. 

Gepubliceerd: 03 MAA 2022 - 18:53