Prins Roger I en prinses Linda zwaaien de scepter in Montfort

Prins Roger I en prinses Linda zwaaien de scepter in Montfort

De scepter van D’n Uul van den Grauwert uit Montfort is het komende carnavalsseizoen in handen van Roger Ticheler en zijn vrouw Linda. Prins Roger I en prinses Linda werden gisteren uitgeroepen tijdens het prinsenbal in zaal Biej De Vogel.

Roger is geboren in Geleen, opgegroeid in Echt en woont inmiddels al twintig jaar in Montfort. Zijn vrouw Linda is geboren en getogen in Montfort, officieel op Echts grondgebied, maar demografisch horende bij Montfort. Ze zijn de ouders van Raf (13), Lara (11) en Lynn (8).

Roger en Linda zijn echter carnavalisten. In 1990 was Roger jeugdprins bij het jeugdwerk in Stein. Linda groeide op in een echte Uul-Van-Den-Grauwert-femilie. Roger is al vijftien jaar lid van de Montfortse carnavalsvereniging waarvoor hij diverse functies bekleedde.

Roger verdient de kost bij Sitech Fire Brigade & Security, de brandwacht van de DSM. De passie voor dat vak deed hij op bij de vrijwillige brandweer in Montfort. Linda is administratief en financieel medewerker bij Loonbedrijf John van Pol, opgericht door haar vader en moeder.

In zijn vrije tijd sleutelt Roger aan auto’s en helpt hij in het loonbedrijf. Ook bezoekt het stel regelmatig festivals. Samen trekken ze graag met de caravan eropuit naar Italië of Oostenrijk.

Prins Roger I en prinses Linda worden bijgestaan door hun adjudanten Frans Heuts, Mario Roijakkers, Johnny van Pol en William Roijakkers. Hun lijfspreuk is: Branj mer los!

Foto©️: Thieu Smeets, Mofert

Gepubliceerd: 19 NOV 2023 - 14:01
Laatste update: 19 NOV 2023 - 17:42