Prins Daan en prinses Timmi voeren De Berggeitjes aan

Prins Daan en prinses Timmi voeren De Berggeitjes aan

De jeugd van Sint Odiliënberg wordt het komende carnavalsseizoen aangevoerd door Daan Wolfhagen en Timmi Konings. De nieuwe jeugdprinsenpaar van De Berggeitjes werd gisteren uitgeroepen in de Fanfarezaal in ’t Reutje.

Daan is 12 jaar en zit op de havo van BC Broekhin. Hij is lid van schutterij Prins Hendrik, Jong Nederland en keeper bij het jeugdteam JO13-2 van FC Roerdalen. Verder is der fan van Max Verstappen. Carnaval vieren zit in zijn bloed. Na schoolprins te zijn geweest, was het zijn droom om ook jeugdprins te worden. Al van jongs af aan ging hij samen met zijn ouders mee naar de Raad van Elf en met zijn F1-vrienden naar de optochten in Berg en ‘t Reutje.

Timmi is 11 jaar en zit in groep 8 van basisschool ‘t Kempke. Zij is lid van Jong Nederland en danst bij de Melldancers. Iedere zondagmorgen verzorgt ze als vrijwilliger bij de beestjes bij kinderboerderij ’t Brombemke. Timmi is dol op haar superlieve hond Puck. Prinses worden van de Berggeitjes was haar droom. Eerder was ze al prinses van Jong Nederland en adjudant op school. Ze is carnavalsvierder in hart en nieren. Samen met haar vader en moeder op pad en het gezellig hebben vindt ze geweldig.

Hun lijfspreuk is: Veer danse alle bölkes d’r aaf!

Foto ©️: Peter Kroon Melick

Gepubliceerd: 19 NOV 2023 - 08:35
Laatste update: 19 NOV 2023 - 13:04