Postert Laef!: nieuw tweedaags festival in Roerdalen

Yes! Roerdalen heeft er een mooi evenement bij. Postert Laef! is een coproductie van de stichtingen Jeugd en Jongeren (SJJ) uit Posterholt en Roerdale Laef! Een spetterend tweedaags festival met optredens van dj’s en diverse top liveacts.

“Het idee om samen een activiteit op touw te zetten voor heel Roerdalen is al twee jaar geleden ontstaan”, zegt Bastiaan Smeets, die namens SJJ in de organisatie zit. “Vanwege corona hebben we onze plannen tot twee keer toe moeten uitstellen. We hopen dat het nu eindelijk kan doorgaan.”

Foute hits
Postert Laef! is een tweedaags festival op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni op het evenemententerrein bij de Vurensteeg (nabij de kerk) in Posterholt. Twee dagen feest in een supergezellige sfeer met muziek voor jong tot oud. Van rock ’n roll tot de vetste en allerfoutste hits die je maar kan bedenken. Uiteraard onder het genot van een heerlijk drankje en lekker eten. “Doel van het evenement is om de samenhang tussen de inwoners van Roerdalen te versterken”, vertelt Bastiaan. “Het is natuurlijk altijd wel leuk als er iets georganiseerd wordt. Als het goed uitpakt, willen we vaker activiteiten gaan organiseren.”

Q-Music
Het festival gaat vrijdag 3 juni van start met Q-Music – The Party. Zing en dans mee op de lekkerste muziek onder het genot van een drankje en een hapje. Uiteraard komt ook het Foute Uur van Q-MUSIC op deze avond voorbij. Hits zoals Have You Ever Been Mellow en Woah, We’re going to Ibiza! ontbreken niet. Een supergaaf decor inclusief vette lichtshow en leuke give-aways maken de avond compleet. Dj Lank XL opent de avond en brengt alvast wat schwung! in de tent.

Tribute
Zaterdag 4 juni treden vier bands voor het voetlicht. Van blues tot rock’ n roll, iedereen komt aan zijn trekken. Spektakel, zang, drums, gitaren zijn de ingrediënten van deze avond. De line-up ziet eruit als volgt:
• Mind2mode, three tributes, one mega show
De headliner van Postert Laef! Drie wereldacties voor de prijs van één met een eerbetoon aan U2, Depeche Mode en Simple Minds. Drie uur lang een keigave show. Ieder uur een tribute aan een andere band.
• Los Barstardos
Eigen muziek, maar voornamelijk covers van onder andere AC/DC.
The Waiting
Geïnspireerd door de songs van Tom Petty and the Heartbreakers, David Gilmour en Noel Gallagher.
• Bird House
Van blues tot rockcover met nummers van onder andere Jimi Hendrix, Eric Clapton, Stevie Wonder, The Doors en Dire Straits.
En dat alles in combinatie met een vette lichtshow

Bereikbaarheid
Het evenemententerrein ligt nabij de kerk aan de Vurensteeg in Posterholt. Er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto’s maar ook voor diegene die met de fiets komen. Het openbaar vervoer stopt pal voor het terrein. Er is tijdens het evenement beveiliging en EHBO aanwezig.

Tickets
Koop nu je tickets op www.postertlaef.nl. Een kaartje kost per avond 17,50 euro of 30 euro voor 2 dagen (passe partout), excl. servicekosten.

Meer informatie via Facebook Postert Laef! of de website www.postertlaef.nl 

Gepubliceerd: 28 APR 2022 - 14:10
Laatste update: 28 APR 2022 - 14:43